en ua

Повидло яблучне

Повидло яблучне

Гомогенна однорідна термостабільна маса.

Рекомендовано для виготовлення кондитерських або хлібобулочних виробів, технологія виробництва яких передбачає внесення начинки у виріб як до випікання, так і вже до готових виробів.

Повидло яблучне
12
Назва продукту

Назва
продукту

Властивості, Застосування

Властивості,
застосування

Термін придатності

Термін
придатності

Термін придатності

Аромат/Смак

Маса нетто

Маса нетто

Пакування

Пакування

К-сть шт. на паленті (ряд/шар/палента)

К-сть шт. на палеті
(ряд/шар/палета)

Вартість

Вартість

Повидло яблучне

гомогенний, термостабільний, для випікання ззовні і всередині випічки

6 місяців

Яблуко

13 кг

6 кг

11
11

12 / 4 / 48

20 / 5 / 100

звертайтесь за телефоном: +38097 3824081